Naomi Vots uz scenu iz filma Krug: Debata Tramp-Bajden najstrašniji horor ikada

Showbiz 02. okt. 202000:12 > 09:41
Podeli:
Izvor: Printscreen

"Najstrašniji film ikada", tako je glumica Naomi Vots na svom instargram profilu komentarisala televizijski duel predsedničkih kandidata u SAD Donalda Trampa i Džoa Bajdena.

Postavila je scenu iz horor filma „Krug“ (The Ring), u kojem je igrala glavnu ulogu, a na kojoj se umesto devojčice sa dugom crnom kosom pojavljuju dvojica kandidata.

https://www.instagram.com/p/CFxKEUun9LL/

„Krug“ je horor film iz 2002. godine, koji je režirao Gor Verbinski. Rimejk je japanskog horor filma Krug iz 1998. godine. Vots u tom filmu glumi novinarku koja istražuje ukletu video-traku koja, naizgled, ubija svakoga ko je pogleda nakon sedam dana.

Republikanski predsednik Donald Tramp i demokratski protivkandidat Džo Bajden žestoko su se u debati sukobili oko Trampovog upravljanja koronakrizom, ekonomije i poreza, u prvoj debati, obeleženoj neprekidnim Trampovim upadicama.

„Jednostavno negledljiva“ – tako je debatu prokomentarisao jedan od CNN-ovih komentatora. Zapalila je debata i društvene mreže – Trampov omiljeni Tviter mu nije bio naklonjen, a ništa bolje nisu prošli ni njegov protivkandidat, pa ni voditelj debate.

Sramotna, divlja i uvredljiva – bili su samo neki od komentara na prvu predsedničku debatu između Donalda Trampa i Džoa Bajdena.

A nakon duela Trampa i Bajdena, američka komisija za predsedničke debate saopštila je da će promeniti format kako bi se izbeglo ponavljanje haotičnog prvog susreta dvojice kandidata.