Traže se glumci iz Srbije za novi Netfliksov film sa Adamom Sendlerom i Bobijem

Showbiz 20. sep. 202016:11 > 16:21
Podeli:
Izvor: KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Na društvenoj mreži Linkedin pojavio se oglas u kom se traže tri osobe koje tečno govore srpski jezik, za uloge u novom Netfilksovom filmu sa Adamom Sendlerom i Bobanom Marjanovićem.

POVEZANE VESTI

Kako se navodi u oglasu, film se snima u Filadelfiji i Sendler glumi skauta 76ersa u potrazi za košarkašem u Srbiji. Igrača bi, kako se navodi, trebalo da igra srpska NBA zvezda Boban Marjanović, a traže se glumci koji tečno govore srpski jezik, za uloge njegove supruge, sina i radnika obezbeđenja.

Za ulogu Bobijeve supruge traži se glumica starosti od 40 do 45 godina, za ulogu radnika obezbeđenja glumac starosti od 30 do 50 godina, viši od 180 cm, a za ulogu sina tinejdžer uzrasta od 15 do 19 godina.

Kompanija Netfliks ranije je saopštila da će Sendler u filmu „Hustle“ Džeremaje Zagara, igrati košarkaškog skauta koji nepravedno dobija otkaz nakon što otkrije talentovanog igrača u inostranstvu. Skaut odlučuje da dovede igrača u Ameriku kako bi dokazao da obojica imaju ono što je potrebno za uspeh u NBA ligi.

Zanimljivo je i da je koproducent filma kompanija „SpringHill Entertainment“ jednog od najboljih košarkaša na svetu Lebrona Džejmsa.

<