Umesto "Beer festa" naredna dva vikenda manifestacija "Cloud Ada"

Showbiz 08. sep 202015:26 > 15:28
Podeli:
Izvor: N1

Manifestacija „Cloud Ada” biće održana tokom dva predstojeća vikenda na Adi Ciganliji uz podršku Grada Beograda, i uz pridržavanje svih epidemioloških mera, preneo je danas Beoinfo.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić je rekao da će u okviru manifestacije prvog vikenda biti održan „Beer fest bar”, a drugog „Music week bar”, s obzirom na to da su isti tradicionalni festivali bili otkazani ove godine usled pandemije virusa korona.

„Zbog trenutne situacije Grad Beograd je ostao bez tradicionalnih festivala. Budući da se epidemiološka situacija popravlja, doneli smo odluku da počnemo sa organizacijom ovakvih i sličnih događaja u formi bara, uz zaštitu svih posetilaca“, naveo je Vesić na konferenciji za novinare u Starom dvoru.

POVEZANE VESTI

On je istakao da će od 11. do 13. septembra biti održan „Beer fest bar” na tribinama kod Sudijskog tornja na Adi Ciganliji, a muzička bina će se nalaziti na vodi, uz nasput eminentnih domaćih rok i pop sastava. Na istom mestu od 18. do 20. septembra biće održan „Music week bar”, najavio je Vesić.

Vesić je izrazio uverenje da će povoljnija epidemiološka situacija omogućiti polako vraćanje u normalne životne tokove, kao i veći broj turista, koji je, prema njegovim rečima u avgustu opao za 94 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

„Grad Beograd nije odustao od organizacije tradicionalnog dočeka Nove godine. U zavisnosti od epidemiološke situacije, Grad Beograd će pripremati ovaj događaj, a postoji mogućnost da se ove godine doček organizuje zajedno sa „Music weekom”.

Takođe, Grad Beograd će uvek podržavati ovakve i slične događaje, jer je potrebno da obezbedimo našim građanima ne samo komunalne usluge već i događaje zabavnog karaktera“, rekao je Vesić i zahvalio organizatorima CEBEF i Sky musicu, jer su uspeli da organizuju ovaj jedinstven događaj na Adi.

Direktor CEBEF Damir Handanović rekao je da je u tehničkom smislu sve odrađeno na vrhunskom nivou i dodao da će posetioci moći da uživaju u vrhunskom događaju.

Predstavnik Sky music-a Milenko Škarić je istakao da manifestacija „Cloud Ada” ima sibmoličan značaj povratka ovakvih i sličnih događaja, i da Ada Ciganlija, kao prelepa destinacija, dobije novi život.

On je naveo da će u okviru „Beer fest bar” manifestacije posetioci moći da uživaju u nastupu bendova „Negativ” i „E play”, prvog dana, zatim sastava SARS i „Ničim izazvan” u subotu, 12. septembra, i poslednjeg dana u nastupu Kikija Lesandrića i „Nevernih beba”.

Tokom trajanja manifestacije „Music week bar”, od 18. do 20. septembra nastupiće, između ostalih, Angelina Voyage i Breskvica, „Leksington bend”, Aco Pejović i Dženan Lončarević.