Kupci karte za Exit mogu besplatno na Revolution u Temišvaru

Showbiz 16. maj. 201516:56 > 17:04
Podeli:
Izvor: Promo

Exit tim, nakon višestruko nagrađivanih Exit i Sea Dance festivala, i uz spektakularni koncert Robija Vilijamsa, najavio je dvodnevni Revolution festival u Temišvaru koji će 30. i 31. maja biri održan u parku Village Museum.

Program predvode britanski hitmejker DJ Fresh, holandska bass senzacija Noisia, švedski metal velikani Sabaton, britanski dubstep duo Modestep, brazilski drum’n’bass velemajstor DJ Marky uz MC Staminu, te regionalni velikani Dubioza kolektiv, Eyesburn, Partibrejkers i žestoki rumunski metal sastav Implant For Denial, te još oko 100 izvođača na šest bina. Pažljivo odabran program uz omiljene bine i zone sa Exita, predstaviće nesvakidašnju atmosferu velike Exit Avanture koju čine Exit i Sea Dance festivali, navode organizoatori.

U duhu proslave 15. rodendana, Exit će još jednom obradovati svoje najvernije fanove. Svi koji do 22. maja kupe ulaznice za Exit ili Exit Avanturu (Exit+Sea Dance) dobijaju ulaznicu za Revolution festival na poklon uz uslov registracije koja ce se vršiti putem sajta Gigstix.com od 23. do 25. maja.

Exit Tim je organizovao i prevoz iz Novog Sada, Beograda, Zrenjanina i Vršca, po ceni od 1.200 dinara za kartu u jednom pravcu i 2.400 dinara za povratnu kartu, koja se može kupiti na vebsajtu Exit trip