Arsenal fest ovog leta u drugačijem formatu, intenzivni pregovori sa Placebom

Showbiz 26. maj 202014:45 > 14:47
Podeli:
Izvor: Promo

Planirani program Arsenal Festa usled svima dobro poznate situacije sa globalnom pandemijom Kovid-19 neće biti održan u predviđenom četvorodnevnom terminu ovog juna, već je u pripremi specijalno izdanje Arsenal Festa 10 ovog leta u Kragujevcu koje će trajati mesec dana, saopšteno je iz koncerne agencije Long Play.

U skladu sa bezbednosnim prilikama i zakonskim mogućnostima, pre svega vodeći računa o zdravlju posetilaca, Long Play namerava da ovog leta u Kragujevcu priredi programski malo drugačiju proslavu muzike i umetnosti. Prilagođeni Arsenal Fest 10 biće održan na mestu Garden Stagea, u Zastavinoj bašti, gde ovog leta, prema najavama organizatora, možemo očekivati niz značajnih domaćih i regionalnih izvođača, uz nastupe stand up komičara, projekcije filmova, izložbe, književne večeri… Imena učesnika i datume, kao i informaciju o prodaji ulaznica, saopštićemo uskoro.

„Do poslednjeg trenutka smo gajili nadu da ćemo uspeti da ove godine održimo planirani program Arsenala, ali smo na kraju shvatili da on može biti izvodiv samo ako ga prebacimo za 23, 24, 25. i 26. jun 2021. godine. Razlog su zatvorene granice, masovno otkazivanje i odlaganje turneja izvođača širom sveta, među kojima se nalazi i nekoliko inostranih imena koja čine okosnicu našeg programa“, poručuju organizaotri.

Izvođače koji su bili najavljeni za ovaj jun u Kragujevcu – Sum 41, Gogol Bordello, Yngwie Malmsteen, Still Corners, Inner Circle, Dubioza kolektiv, Djaikovski – možda ćemo ipak imati prilike da slušamo i gledamo na Arsenalu 2021. godine, pošto su pregovori o tome u toku, a organizatori ističu da je sa većinom već postignut dogovor.

Posebno se intenzivno pregovara sa bendom Placebo o nekoliko mogućnosti, među kojima su nastup na Arsenalu 2021. godine ili možda samostalni koncert u Srbiji, pod okriljem Arsenala, navode iz Long Playa.

Kupljene ulaznice za prethodno najavljeni program važe za Arsenal Fest 2021. godine i nije ih potrebno menjati. Za one koji žele, povrat ulaznica kreće od 1. jula. Za ulaznice kupljene onlajn potrebno je poslati imejl na [email protected], povrat novca za ulaznice kupljene na Ticket Vision biće moguć na blagajni Štark Arene, dok je za ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima van Beograda potrebno poslati imejl na [email protected], uz priloženu sliku kupljenih ulaznica. Ulaznice kupljene u Kragujevcu vraćaju se u Domu omladine i Da Gama travelu.