Slavni u izolaciji: Elen Dedženeris zove poznate, Bob Sinkler pušta muziku

Showbiz 20. mar 202014:12 > 14:13
Izvor: REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo

Pojedine svetske "selebriti face" tokom perioda "socijalnog distanciranja" zbog koronavirusa, zahvaljujući manjem broju obaveza i višku slobodnog vremena, odlučile su da više vremena provedu sa svojim obožavaocima onlajn.

Tako poznata voditeljka Elen Dedženeris svakog dana telefonom razgovara sa poznatim ličnostima i postavlja video snimke na Fejsbuku.

Pa je tako, između ostalih, zvala frontmena grupe Marun 5 Adama Levina da mu čestita rođendan, kao i glumce Kevina Harta i Tifani Hediš.

Hart joj se tom prilikom „požalio“ da se nije ošišao i da trenutno liči na „bratanca Morgana Fridmena“.

Muzičar i DJ Bob Sinkler se jednom dnevnom uključuje uživo na Fejsbuku i pušta muziku, kako bi „razonodio“ ljude koji dane provode u samoizolaciji.

Pevač grupe Koldplej Kris Martin zabavlja publiku tako što na Instagramu „ispunjava muzičke želje“. On je u akciji koju je nazvao #TogetherAtHome svirao pesme Koldpleja na klaviru i akustičnoj gitari.

„Njegovim stopama“ krenuli su i muzičar Džon Ledžend, koji je u izolaciji sa svojom porodicom, kao i kantri pevač Kris Urban, koji je održao „koncert“ od pola sata onlajn.