Olga Kirilenko, nekadašnja Bond devojka, objavila da je pozitivna na koronavirus

Showbiz 16. mar 202012:15 > 12:21
Izvor: Tolga AKMEN / AFP

Ukrajinska glumica i manekenka Olga Kirilenko u nedelju je na Instagramu otkrila da je pozitivna na koronavirus i da je u karantinu.

Glumica (40), koja je glumila Kamilu Montes, Bondovu devojku u filmu ‘Quantum of Solace’ 2008. godine zajedno sa Danijelom Krejgom, napisala je da je „bolesna već gotovo nedelju dana“, kao i da su joj glavni simptomi „temperatura i umor“.

Svojim obožavaocima je poručila: „Pazite na sebe i shvatite ovo ozbiljno!”, uz objavu fotografije s pogledom kroz prozor njenog stana.

Kirilenko se tako pridružuje sve dužem popisu svetskih poznatih ličnosti zaraženih koronavirusom, piše Hollywood Reporter.

Supružnici Tom Henks i Rita Vilson nedavno su objavili da su pozitivni na koronavirus i da su u samoizolaciji u Australiji.

Tokom vikenda je zbog lečenja od zaraze koronavirusom u bolnici završio i predsednik Universal Music Lusijan Grejndž.

I supruga kanadskog premijera Džastina Trudoa pozitivna je na koronavirus, a u zarazu sumnja I supermodel Hajdi Klum. Ona je u petak objavila da se još uvek nije testirala jer ne uspeva da stupi u kontakt sa lekarima.

Kirilenko je najpoznatija po glavnim ulogama u serijalu filmova o Bondu, tačnije filmu ‘Quantum of Solace’, kao i po naučno-fantastičnom filmu ‘Oblivion’ iz 2013. u kome joj je filmski partner bio Tom Kruz.

Ruski mediji pišu da glumica živi u Londonu već deset godina, ali na Instagramu nije otkrila gde je u samoizolaciji.

„Temperaturu skidam paracetamolom, uzimam vitamine, pijem svežu limunadu i jedem beli luk… dobar je za imunitet“, napisala je.