"Prijatelji" ponovo na okupu u HBO specijalu?

Showbiz 13. nov 201911:09 > 11:15
Podeli:
Izvor: Promo

Zvezde i kreatori serije "Prijatelji" trenutno vode pregovore sa HBO-om o snimanju povratničkog specijala, piše Holivud reporter.

Dženifer Aniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Met Leblank, Metju Peri i Dejvid Švimer trebalo bi da pred kamerama ponovo glume popularnu njujoršku šestorku, ukoliko pregovori o snimanju specijala za striming servis HBO Maks, urode plodom, piše Holivud reporter pozivajući se na upućene izvore.

Scenario za povratnički specijal još nije napisan, a u pregovore su navodno uključeni i kreatori serije „Prijatelji“ Dejvid Krejn i Marta Kofman.

Izvori Holivud reportera naglašavaju da je dogovor još daleko od postignutog, i da tek treba zaključiti ugovore sa glumcima i kreatorima serije.

Kada i ako dođe do dogovora, izazov ostaje usklađivanje rasporeda svih glumaca, ističu izvori Holivud reportera.

https://www.instagram.com/p/B3o8vWDhlOh/

Spekulacije o okupljanju „Prijatelja“ podstaknute su sa više zajedničkih fotografija glumaca iz serije koje su osvanule na društvenim mrežama u poslednje vreme, kao i sa „transferom“ serije sa Netfliksa na novi striming servis HBO Maks koji bi trebalo da počne sa radom u maju sledeće godine.

https://www.instagram.com/p/B4lRJHXjgnT/

Kompanija Vorner navodno je platila 425 miliona dolara kako bi povratila pravo na petogodišnje emitovanje „Prijatelja“ na sopstvenoj platformi (HBO Max), piše Holivud reporter.