Druga sezona serije "Žigosani u reketu" od 14. novembra na TV Nova S

Showbiz 07. nov. 201919:59 > 20:06
Podeli:
Izvor: N1

Glumci Branislav Lečić i Iva Ilinčić najavili su u Danu uživo drugu sezonu serije "Žigosani u reketu", koja se od 14. novembra emituje na televiziji Nova S. Lečić kaže da je, što se tiče ove serije, profesionalizam na visokom nivou i da je zadovoljan novim generacijama glumaca. Ilinčić ističe da joj je angažman u seriji "Žigosani u reketu" mnogo značio, kao i da je najviše sarađivala sa Nebojšom Dugalićem, Vesnom Trivalić, Žikom Todorovićem...

Govoreći o drugoj sezoni serije „Žigosani u reketu“, koja se od 14. novembra emituje na televiziji Nova S, Iva Ilinčić je rekla da je njen lik, Teodora, dosta stabilnija u odnosu na prvu sezonu.

„Zrelija je, prošla ke kroz turbulentan period u životu, postoje linije radnje koje prate nju, otvara Kulturni centar, malo se posvećuje i politici, drugačije je u odnosu na prvu sezonu“, kaže Ilinčić.

Izvor : N1

Branislav Lečić, koji je pojačanje serije u drugoj sezoni, kaže o svom liku da je uključen kao „čovek koga zovu tajkun“.

„Nema samo novac, već i skrivene moći. Zanimljiva je ta pojava novog lika i kroz ljubavnu priču, moju partnerku igra Miona Marković. Bilo ke delikatno, ja sam stariji, naš odnos postaje realan, stvaran, moguć“, kaže on.

Ilinčić kaže da ima utisak da se snima više nego ikad.

„Ja sam ovu priliku dobila na trećoj godini FDU, postojao je otvoren kasting za ovu ulogu. Serija je zaista velika, ozbiljni glumci su uključeni, imala sam sreće da sarađujem sa velikim ljudima i glumcima“, kaže ona.

Lečić kaže da je velika razlika između današnjeg stanja i njegovog vremena.

„Tada je i akademija bilo malo, tad kad ste završavali već ste u startu znali da ste profesionalno angažovani, pozorište, film… Nije bilo toliko serija“, kaže on.

Kako kaže, otvorio se prostor, postoji ponuda i potreba da se daje šansa.

Izvor : N1

„Ne samo nama koji smo stariji, pre svega mladima“, kaže.

Dodaje da je zadovoljan novim generacijama.

„Imam prilike da ih proverim na način koji je dobar i za njih, kada radimo zajedno. Ne mogu da kažem da samo ja njima nešto šaljem i edukujem, nego i oni mene. To je razmena, donose novu energiju, novi ritam“, kaže Lečić.

Ilinčić ističe da joj je angažman u seriji „Žigosani u reketu“ mnogo značio, kao i da je najviše sarađivala sa Nebojšom Dugalićem, Vesnom Trivalić, Žikom Todorovićem…

„Bilo je dana i kada samo sedim i upijam zanat, ono što Akademija sama ne može da ponudi je neka praksa. Imala sam sreće i zahvalna sam na tome“, kaže ona.

Lečić kaže da je, što se tiče ove serije, profesionalizam na visokom nivou.

„Razlikujem serije koje su kao protočni bojler, „daj samo da snimimo što više“. Ovde nije takav slučaj, radi se o profesionalcima“, kaže.

Ilinčić kaže da joj je najznačajnije što ima dosta mladih.

„Imala sam kolege sa prakse, stvorili smo zaista opuštenu i prijatnu atmosferu, snimajući drugu sezonu smo bili uigrani, nisam se osećala kao da sam sama“, kaže ona.