Senke 2 – prvi srpski "bindž", na EON-u od 8. novembra

Showbiz 21. okt. 201913:54 > 13:58
Podeli:
Izvor: Promo/ Senke nad Balkanom

Nastavak najgledanije domaće serije "Senke nad Balkanom" pored dinamične i misteriozne radnje, baš kao i vrhunske produkcije, donosi potpunu novinu u plasmanu domaćih serije.

Naime, svi gledaoci, kako u zemlji tako i u inostranstvu, imaće mogućnost da pogledaju odjednom svih 10 epizoda druge sezone Senki.

„Gledanje serija preko internet platformi u razvijenom svetu polako preuzima primat nad ‘konvencionalnim medijima’ i uobičajenim gledanjem epizoda iz nedelje u nedelju. U bliskoj budućnosti serije i filmovi će se uglavnom tako i gledati. Odluka da sve epizode serije ‘Senki nad Balkanom 2’ budu dostupne na internet platformi EON su naš hrabri iskorak u budućnost. Drago mi je da je serija ponovno dostupna svim gledaocima u Srbiji i regionu, da ne moraju da budu korisnici određenog kablovskog provajdera da bi mogli da gledaju seriju, već je dovoljno da imaju samo dobar internet. Ovim potezom i Srbija ide korak dalje u odnosu na sve zemlje u okruženju“, izjavio je kreator i reditelj „Senki nad Balkanom“ Dragan Bjelogrlić.

Izvor : Promo/Sneke nad balkanom

Svi oni koji odmah žele da otkriju sve misterije Senki 2, će od 8. novembra vrlo jednostavno moći preko platforme EON da poruče svih 10 epizoda za 990 dinara, bez obzira kod kog su internet provajdera. Ista usluga biće moguća i za korisnike u inostranstvu preko NetTV Plusa.

Za sve koji više vole da iz nedelje u nedelju isčekuju nove detalje, druga sezona, koja je snimljena u United Media originalnoj produkciji, prikazivaće se ekskluzivno na TV Nova S, svakog ponedeljak počev od 11. novembra.

Izvor : Promo/Sneke nad balkanom

Nakon ogromnog uspeha koji je postigla prva sezona, u nastavku ćemo i dalje gledati glavne junake Taneta (Dragan Bjelogrlić) i Stanka (Andrija Kuzmanović), koji će sledeći krvavi trag poremećenog ubice, otkriti užasnu zaveru koja može čitavu Evropu gurnuti u haos. Ova jeziva ubistva pokreće niz uzbudljivih i misterioznih događaja u kojima će se sukobiti lokalni moćnici, državna elita, baš kao i tajna udruženja i strane obaveštajne službe. Savezništva se sklapaju i raskidaju, ljubavi rađaju i nestaju, prijatelj će počiniti izdaje, a neprijatelji menjati strane, jer se svi bore za svoju prevlast.

Izvor : Promo/Sneke nad balkanom

I u drugoj sezoni uživaćemo u rolama koje tumače Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, ali i u novim likovima koji su dodeljeni Nataši Ninković, Leoni Paraminski, Bogdanu Dikliću, Vesni Trivalić, Marku Grabežu i Igoru Đorđeviću.

Izvor : Promo/Sneke nad balkanom

Kreator i reditelj serije je Dragan Bjelogrlić, muziku i ovog puta potpisuje Magnifiko.

U okviru United Media posluje i TV N1.

Pogledajte trejler za novu sezonu.