Ljubičić o novoj sezoni PLjiŽ-a: Ovde ne manjka tema, pomaže nam establišment

Showbiz 04. okt. 201910:49 > 11:02
Podeli:
Izvor: N1

Jedan od autora emisije PLjiŽ Dragoljub Ljubičić Mićko najavio je u Novom danu novu sezonu emisije koja počinje večeras u 21h na N1. Kako je rekao, ovde ne manjka tema, a svežinu ne održavaju sami. "Pomaže nam establišment, okruženje, to neko žalosno okruženje u kome se nalazimo je energija iz koje vučemo vedrinu. Publika je 12. igrač, tako i mi tu negativnu energiju pokušavamo da pretvorimo u nešto pozitivnije, koliko je to moguće", kaže on.

Kako je Ljubičić rekao u Novom danu, u novoj sezoni, za razliku od prethodne tri, publiku očekuje desetak emisija i tri satiričara. Ističe da su se oni time bavili pre nego što je postojao izraz za to.

Kaže da svežinu ne održavaju sami.

„Pomaže nam establišment, okruženje, to neko žalosno okruženje u kome se nalazimo je energija iz koje vučemo vedrinu. Publika je 12. igrač, tako i mi tu negativnu energiju pokušavamo da pretvorimo u nešto pozitivnije, koliko je to moguće“, kaže on.

POVEZANE VESTI

Kako kaže, da je bilo njih tu i da je bilo resursa, pre svega vremena, moglo se praviti barem po jednom mesečno vanredno zasedanje.

„Toliko je toga bilo, ovde ne manjka tema. Ljudi nas stalno podsećaju – sad bar imate o čemu, uvek ima o čemu. Inspiracija se sama stvara, samo treba da je prepoznaš“, kaže on.

Ljubičić kaže da, toliko koliko mogu da dobace do svojih fanova, dobacuju.

„N1 donekle dobacuje preko kabla, dalje od toga dobacuje YouTube i ostale socijalne mreže, Tviter, Instagram, ono što uspevamo da iskomuniciramo sa ljudima preko ovog programa živog, preko Repljiža, koje ne propustimo da omogućimo ljudima da pogledaju“, kaže on.

Ističe da se pokazalo da oni koji treba da pronađu takav sadržaj, oni pronađu.

Ljubičić kaže da postoji i interesovanje da to igraju uživo.

„Video sam na Dorćol Placu, kada smo radili takozvanu paralelnu Nušićijadu, to je bio prvi živi nastup nas trojice, u „parapljižnoj formi“. Važna je ta energija koja se stvori“, kaže on.

Govoreći o novoj, četvrtoj sezoni emisije PLjiŽ, Ljubičić kaže da je svašta bilo.

„Pesmica o doktoratu je samo jedna od tema. Ponekad imamo temu koja se obradi na kraju samo pesmicom, to je tema na koju nismo imali nekakav poseban komentar. Biće i aktivnosti predsednika Srbije u prethodnom periodu, pošto je bio vrlo aktivan i znam da ćemo se baviti i infrastrukturom, gradom, zamenikom gradonačelnika…“, kaže on.

Četvrtu sezonu emisije PLJiŽ, autora Dragoljuba Mićka Ljubičića, Vojislava Žanetića i Dragoljuba Draže Petrovića, gledajte od večeras petkom u 21h na TV N1.