Nišlije ovacijama dočekale "Senke nad Balkanom 2"

Showbiz 31. avg 201912:25 > 12:29
Podeli:
Izvor: Promo

Ovogodišnji Festival glumačkih ostvarenja u Nišu, svečano je završen prikazivanjem prve epizode "Senki nad Balkanom 2", navodi se u saopštenju.

Kako se navodi, pred prepunim amfiteatrom na tvrđavi u Nišu publici se poklonila glumačka i autorska ekipa počev od kreatora i reditelja Dragana Bjelogrlića, glavnih glumaca Marije Bergam, Andrije Kuzmanovića, Nataše Ninković, Nebojše Dugalića, Marka Grabeža, Marka Živića, Srđana Timarova, Milivoja Stanimirovića, Milana Jovanovića, kao i scenariste Dejana Stojiljkovića i producenta Gorana Bjelogrlića.

Nedelju dana nakon uspeha na Sarajevo film festivalu, gde su Senke 2 osvojile nagradu publike, gledaoci u Nišu imali su jedinstvenu priliku da među prvima vide kako će izgledati nastavak ovog najgledanijeg regionalnog serijala. Njih je dočekala prva epizoda iz koje su mogli da naslute da će jedno novo ubistvo pokrenuti niz uzbudljivih i misterioznih događaja u kojima će se sukobiti lokalni moćnici, državna elita, tajna udruženja i strane obaveštajne službe.

I u drugoj sezoni glavni likovi Tane (Dragan Bjelogrlić) i Stanko (Andrija Kuzmanović), pratiće krvavi trag poremećenog ubice, čime će postepeno otkiti užasnu zaveru koja može čitavu Evropu gurnuti u haos.

Ova rediteljski i scenaristički napeta akciona drama stiže iz United media originalne produkcije.

Početak emitovanja planiran je od kraja oktobra ekskluzivno na TV Nova S.

N1 je, kao i Nova S, deo kompanije United Media.

Gledaoci NOVU S mogu pratiti preko SBB mreže, Total TV-a, Beogrida, D3i, ali i EON platformi.