Druga sezona serije "Senke nad Balkanom" premijerno na Sarajevo film festivalu

Showbiz 19. avg. 201921:56 > 21:57
Podeli:
Izvor: Promo/Igor Prusac

Druga sezona najgledanije regionalne serije “Senke nad Balkanom” premijerno je predstavljena na 25. Sarajevo film festivalu, navodi se u saopštenju.

Autorska i glumačka ekipa predvođena rediteljem Draganom Bjelogrlićem prošetala je glamuroznim crvenim tepihom, čime je otvoreno četvrto veče ovog Festivala.

POVEZANE VESTI

„Pre dve godine smo na istom ovom mestu predstavili Senke nad Balkanom. Sarajevo film festival je za nas bio taličan, posle su se samo ređali uspesi. Moje ambicije su bile da napravimo nešto što odskače od uobičajenih produkcija. Tada nisam gajio optimizam da će to biti dobro prihvaćeno, ali to se desilo. Ko je voleo prvi deo, siguran sam da će voleti i nastavak“, rekao je Bjelogrlić novinarima.

Pored Bjelogrlića, crvenim tepihom prošetale su i glavne glumice Marija Bergam, Nataša Ninković, Leona Paraminski, kao i Goran Bogdan i Radivoje Bukvić. Premijernom predstavljanju serije prisustvovali su i jedan od scenarista Boban Jevtić i glavni scenograf Goran Joksimović.

Emitovanje novih epizoda serije Senke nad Balkanom počinje u oktobru na televiziji Nova S.

Druga sezona „Senki nad Balkanom“ snimljena je u originalnoj produkciji kompanije United Media u okviru koje posluje i televizija N1.