Ekipa N1 ispratila prvu klapu filma "Vikend sa ćaletom"

Showbiz 29. jun 201914:13 > 14:19
Podeli:
Izvor: N1

I dok letnja sezona znači sezonu odmora za mnoge, za filmadžije to nije slučaj. Ekipa televizije N1 bila je na početku snimanja filma "Vikend sa ćaletom". Ovaj film se realizuje u produkciji "United Media".

Od Miroslava Momčilovića, autora filmova „Kad porastem biću Kengur“ i „Sedam i po“, stiže novi film pod naslovom „Vikend sa ćaletom“. Prva klapa je pala u jednoj perionici na Novom Beogradu, a jednu od glavnih uloga igra Branko Bane Vidaković.    

„Ovo je dosta…mislim Momčilović inače piše dosta tople priče, i teško da kod njega možemo da naletimo na neku priču koja nema emocija u ogromnim količinama. Dakle ‘Vikend sa ćaletom’ je baš to, jedan čudan vikend koji provodi jedan malo napukli matori bivši nemirni momak, koga igra Nenad Jezdić, i to ga provodi sa onima koje je voleo jer je dobio gadnu dijagnozu“, otkriva nam Vidaković zaplet filma.  

Da je reč o jednoj toploj priči potvrđuje i Nenad Jezdić koji igra Kaleta. Navodi i da je ovo jedna duhovita priča o teškim situacijama, ali i da je pre svega dobra priča, što je za publiku možda i najvažnije.  

„Čovek sa jednostavnim običnim srbijanskim imenom, Milorad Mitrović Kašika Kale, što ćete posle videti na tablicama na automobilu koji Kale vozi i u kome život provodi… Ono što sa sigurnošću mogu da potvrdim je da skoro nisam nešto tako dobro, inspirativno pročitao“, kaže Jezdić na scenario.

Priča o čoveku koji se posvećuje prijateljima i sinu, a u isto vreme se nosi sa teškom bolešću i na sve to ima duhovit osvrt, pred publikom će se najverovatnije naći sledećeg proleća.

Film se realizuje u produkciji United Media, čiji je deo i TV N1.