Prodigy obara rekorde

Showbiz 06. apr. 201516:59 > 17:06
Podeli:
Izvor: EPA

Novi album benda Prodigy, The Day Is My Enemy, objavljen 30. marta, šesti je uzastopni album tog benda na prvom mestu britanske liste albuma, što još nijednom bendu osim Bitlsa nije pošlo za rukom.

„Liverlpulske bube“ imaju sedam albuma u nizu, dok je Prodigy iza sebe ostavio bend Arctic Monkeys koji imaju pet.

U četvrt veka dugoj muzičkoj karijeri Prodigy je prodao više od 25 miliona albuma, a njihovi koncerti su prepoznatljivi po neverovatnoj euforiji koju nose. Ovog leta će nastupiti u Crnoj Gori u okviru Exit Avanture i Sea Dance festivala 15. jula na Jazu.

U sklopu svetske turneje, premijerni nastup na Jazu za ujedno je i svetska ekskluziva za Balkan, jer će ove godine nastupati samo na odabranim, najvećim evropskim i svetskim festivalima.

Exit festival će biti održan od 9. do 12. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, dok će drugi po redu Sea Dance Festival biti održan od 16. do 18. jula na plaži Jaz u Crnoj Gori.

Ulaznice se nalaze u prodaji po cenama od 5.990 za Exit festival, 3.990 dinara za Sea Dance. Jedinstvena ulaznica za deset dana Exit Avanture (EXIT + Sea Dance) može se nabaviti za 6.990 dinara putem zvaničnog sajta Exita.