Kit Harington na oporavku od stresa posle "Igre prestola"

Showbiz 29. maj. 201908:36 > 08:37
Podeli:
Izvor: Tanjug/AP/Invision/Evan Agostini

Zvezda "Igre prestola", glumac Kit Harington, nalazi se na rehabilitaciji posle emitovanja poslednje epizode hit serije u kojoj je glumio Džona Snoua, saopštio je njegov portparol.

„Kit je odlučio da iskoristi pauzu u svom rasporedu kao priliku da se na neko vreme povuče i poradi na rešavanju nekih ličnih problema“, navodi se u saopštenju glumčevog portparola.

POVEZANE VESTI

Mada se u saopštenju ne navode razlozi njegove krize, Njujork post je objavio da je glumac teško podneo završetak rada na serijalu i da je na rehabilitaciji zbog stresa, iscrpljenosti i problema s alkoholom.

Zahvaljujući serijalu „Igra prestola“, u kojemu je tumačio jednog od glavnih likova koji je preživeo sagu od osasm sezona, potpuni anonimus Harington postao je planetarno popularan.

U intervjuu za Variety u martu ove godine, Harington je rekao da je u početku teško izlazio na kraj sa slavom i „zastrašujućom“ pažnjom koju mu je doneo serijal.

„Imao sam osećaj da moram das se osećam kao najsrećnija osoba na svetu, a zapravo sam se osećao užasno jadno. Izgubio sam ravnotežu, što verujem da se mnogima dogodi“, rekao je 32-godišnji glumac, koji se 2018. oženio kolegicom iz serije, škotskom glumicom Ruz Lesli.

Poslednja epizoda „Igre prestola“, emitovana je 19. maja, a samo u SAD privukla je rekordnih 19,3 miliona gledalaca.