Pogledajte kako se Kit Harington rasplakao kad je saznao sudbinu Džona i Deneris

Showbiz 27. maj. 201920:39 > 20:47
Podeli:
Izvor: Tanjug/HBO via AP

Kablovski kanal HBO prikazao je dokumentarac "Igra prestola: Poslednja straža" o snimanju nedavno završene epskofantastične serije koja je već stekla kultni status. Najveću pažnju gledalaca privukao je snimak glumca Kita Haringtona koji se rasplakao kada je saznao kako je završena priča njegovog lika Džona Snežnog i kraljice Deneris Targerijan.

Poslednja epizoda serije „Igra prestola“ emitovana je pre nedelju dana, a reakcije (mahom razočaranih) obožavalaca se ne stišavaju. Naravno, ukoliko niste još odgledali finale, a planirate da to učinite, savetujemo vam da ne čitate dalje, jer vam možemo pokvariti utisak.

POVEZANE VESTI

Da manija oko „Igre prestola“ i dalje traje, potvrdio je i dokumentarni film HBO-a o snimanju serije, koji je na društvenim mrežama privukao ništa manju pažnju od poslednjih epizoda.

Odmah po emitovanju, internetom se proširio snimak sa zajedničkog čitanja scenarija poslednje epizode, tokom kojeg Kit Harington, koji u seriji glumi Džona Snežnog, saznaje da će njegov lik ubiti svoju ljubavnicu (i poludelu tetku) Deneris Targerijan.

Dok Danijel Bret Vajs, jedan od kreatora serije „Igre prestola“, čita pomenutu scenu, vidimo Haringtona kako se prvo hvata za glavu, a zatim počinje da plače.

Harington je navodno odbijao da pročita scenario poslednje epizode do zajedničkog čitanja i stoga je bio jedini iznenađen za stolom.