Robert Patinson je novi Betmen?

Showbiz 18. maj 201914:11 > 14:15
Podeli:
Izvor: FADEL SENNA / AFP

Gotam je potresen. Najava da bi Robert Patinson mogao da bude sledeći Betmen naterala je "suze na oči" nekima od zagriženih ljubitelja ovog superjunaka, koji tu ideju ocenjuju kao potpuni promašaj.

Kako piše Varajeti, glumac poznat po ulozi u filmskoj sagi „Sumrak“ (Twilight), blizu je potpisivanja ugovora za novi film kompanije „Vorner bros“ o Betmenu.

Ono što se sa sigurnošću zna je da će najnoviji nastavak režirati Mat Rivs.

Predstavnik kompanije „Vorner bros“ na pitanje o Patinsonu rekao je za CNN da „ništa nije potpisano“.

Nisu svi uzbuđeni zbog ideje da bi Patinson mogao da obuče kostim junaka iz Gotama.

„Robert Patinson kao Betman??? Ovo je još jedan dokaz koliko je Marvel bolji“, napisao je jedan od ljubitelja stripa na Tviteru.

Na internetu se pojavila i peticija kojom se traži da se Patinson zameni pre nego što bilo kakav ugovor s njim bude potpisan.

„Nemojte ponovo napraviti ‘Batfleck’ grešku“, savetuju. Termin „Batfleck“ odnosi se na Bena Afleka, koji je igrao u jednom od filmova u Betmenu („Betman protiv Supermena: Zora pravednika) i ocenjeno je da je on jedan od najgorih Betmena ikada.

Ali, stiže i veliki broj poruka podrške Patinsonu, koje naglašavaju trenutak kada se slična bura dizala i kada je Hit Ledžer dobio ulogu Džokera u „Mračnom vitezu“. Ta uloga je, posle se ispostavilo, donela Ledžeru, koji je preminuo 2008. godine, posthumno Oskara.

Novi „Betmen“ trebalo bi da se pojavi u bioskopima u junu 2021. godine.