Jezivi trejler za nastavak filma "To" je kratki horor za sebe

Showbiz 11. maj 201922:09 > 23:01
Podeli:
Izvor: Youtube/Warner Bros. Pictures

Kompanija Vorner objavila je prvi trejler za nastavak filma "To", zasnovanom na čuvenom romanu Stivena Kinga.

Trejler je gotovo mali horor film za sebe, jer umesto uobičajenih nabacanih inserata i nekoliko „štoseva“ koji bi trebalo da nam „prodaju“ film, vidimo Beverli Marš (Džesika Čestejn) koja se 27 godina posle događaja iz prvog dela, vraća u svoj nekadašnji dom u Deriju.

Ubrzo saznajemo da u toj kući sada živi baka koja poziva Beverli na šolju čaja. Dok se „Bev“ priseća avantura sa ekipom iz „Kluba gubitnika“ , postaje jasno da sa kućom, a i sa bakom nešto nije u redu.

POVEZANE VESTI

Atmosfera trejlera je sve sablasnija kako Bereverli počinje da shvata sa čim se suočava i ko je ustvari stvorenje koje sedi prekoputa nje. Jezivi klovn Penivajz se vratio!

Pored Džesike Čestejn, u drugom poglavlju filma „To“ igraju i Džejms Mekavoj (Bil), Bil Hejder (Riči), Džej Rajan (Ben), Ajzeja Mustafa (Majk), Džejms Renson (Edi) i Endi Bin (Sten).

Ulogu Penivajza, misterioznog stvorenja koje u obliku klovna svakih 27 godina teroriše fiktivni gradić Deri u Mejnu, reprizira Bil Skarsgard.

Režiju ponovo potpisuje Endi Musketi.

Premijera drugog poglavlja zakazana je za početak septembra.

Reč je inače o prvoj adaptaciji romana „To“ za veliko platno. 1990. je snimljen TV film, takođe iz dva dela, koji je, uprkos skromnijem formatu, stekao globalnu popularnost.