Dizni objavio novi trejler za rimejk "Kralja lavova"

Showbiz 10. apr 201921:44 > 21:50
Podeli:
Izvor: YouTube/Walt Disney Studios

Kompanija Dizni objavila je novi trejler za igrano-animirani rimejk "Kralja lavova", jednog od najuspešnijih crtanih filmova svih vremena.

Reditelj Džon Favro, koji je sa igranom verzijom „Knjige o džungli“ već doživeo veliki uspeh, donosi nam novu verziju priče o laviću Simbi i njegovom putu do prestola.

Umesto klasične animacije, ovog puta su lavovi i ostale životinje iz afričke savane „oživele“ uz pomoć fotorealistične 3D animacije koja novoj verziji „Kralja lavova“ daje izgled igranog filma.

Glumačka ekipa je potpuno izmenjena, tako da je jedini glumac koji je ponovio svoju rolu iz crtaća Džejms Erl Džons koji daje glas kralju Mufasi. U filmu ćemo čuti još i Donalda Glovera (Simba), Bijonse (Nala), Seta Rogena (Pumba), Bilija Ajhnera (Timon), Čuetela Edžiofora (Skar) i Džona Olivera (Zazu).

No, sudeći prema trejleru, priča je manje-više ista i neke scene izgledaju kao „preslikane“ iz originala. Da li nas očekuju i neka iznenađenja, saznaćemo 19. jula, za kada je zakazana premijera novog „Kralja lavova“.