Bredli Kuper: Nema više Džeksona Mejna, pevaću svojim glasom na Oskaru

Showbiz 15. feb 201923:48 > 23:59
Podeli:
Izvor: Reuters/Mario Anzuoni

Reditelj i glavni glumac filma "Zvezda je rođena", Bredli Kuper, izjavio je da će na dodeli Oskara, 25. februara, duet "Shallow" sa Lejdi Gagom, otpevati svojim, a ne sirovim glasom Džeksona Mejna, lika kojeg tumači u filmu.

Rediteljski debi Bredlija Kupera i četvrti rimejk filma „Zvezda je rođena“ jedno je od najvećih iznenađenja prošle godine – pored velikog uspeha na bioskopskim blagajnama, nominovan je za Oskara u čak osam kategorija, uključujući najboljeg glumca (Kuper), najbolju glumicu (Lejdi Gaga) i najbolju pesmu (Shallow).

Da bi sebe transformisao u rok zvezdu, Bredli Kuper je išao na časove gitare, klavira i pevanja, i potpuno je promenio svoj glas što je, kako sam priznaje, bilo naročito (fizički) bolno iskustvo.

Međutim, glas Džeksona Mejna nećemo čuti na dodeli Oskara, 25. februara. Kuper je u emisiji Stivena Kolberta otkrio da će na ceremoniji pevati sopstvenim glasom, prenosi NME.

„Njega (Džeksona Mejna) više nema. Neću pokušavati da ga vratim. Ali ću pevati“, rekao je Kuper.

„Generalnu probu“ već je imao krajem januara, kada se pridružio Lejdi Gagi na njenom koncertu u Las Vegasu, kako bi zajedno izveli „Shallow“.

https://youtube.com/watch?v=_IT0oeR9q8A

„Taj momak definitivno nije bio rok zvezda… Odgledao sam snimak i izgledalo je otprilike kao da neki idiot iz Filadelfije (rodni grad Bredlija Kupera) peva sa Lejdi Gagom. Bio sam u fazonu: ‘Oh, nema više Džeksona'“, ispričao je Kuper.

Pesma „Shallow“ nedavno je osvojila i Gremi nagradu u kategoriji najbolji pop duet.