SBB obogatio ponudu za roditelje i decu – nova Hopster aplikacija i crtaći

Showbiz 07. feb. 201911:07 > 11:15
Podeli:
Izvor: Promo

Vodeća platforma za zabavu i učenje, Hopster, postala je deo ponude SBB-a.

Video klub je bogatiji za više stotina epizoda pažljivo odabranih i nagrađivanih crtanih filmova, dok je na raspolaganju i specijalizovana interaktivna aplikacija za decu uzrasta od 2 do 6 godina.

Pročitajte još:

Hopster je mesto na kojem našim najmlađima učenje postaje zabava, kroz proverene sadržaje lokalizovane na srpski jezik, kojima ćete decu rado prepustiti. Pored 20 pažljivo odabranih crtanih filmova u okviru Video kluba, kao što su Pepa prase, Teletabisi ili Priče iz kućice na drvetu, aplikacija za mobilne uređaje nudi brojne edukativne igrice i omiljene dečije pesme.

„Danas, kada sve više dece odrasta uz TV i pametne uređaje, važno je ponuditi im ne samo raznovrstan i zabavan program, već pre svega sadržaj koji će ih edukovati i zadržati pažnju. Hopster upravo to i nudi. Ovim partnerstvom, najmlađim gledaocima donosimo visokokvalitetne i pažljivo birane naslove, kao i novo digitalno igralište sa interaktivnim sadržajem sa kojim će biti potpuno bezbrižni, i koji će im usaditi želju za učenjem tokom celog života“, izjavila je Jovana Lukić, direktorka PR komunikacija kompanije SBB.

Tokom februara Hopster katalogu u okviru Video kluba mogu besplatno da pristupe svi korisnici EON paketa i EON aplikacije putem Moj SBB korisničkog naloga, dok će Hopster aplikacija biti na raspolaganju besplatno svim SBB korisnicima tokom 3 meseca, do 30. aprila. Nakon isteka promo perioda, Hopster će biti uključen u okviru EON paketa – Full i Premium, kao i korisnicima Gold, Gold Extra, Gold Premium i Total TV Premium paketa preko EON aplikacije.

SBB je deo United Group, u okviru koje posluje i TV N1.