Ben Aflek neće glumiti u novom Betmen filmu, najavljen datum premijere

Showbiz 31. jan 201921:38 > 21:47
Podeli:
Izvor: Reuters/Ng Han Guan

Nakon nebrojenih glasina o statusu Bena Afleka kao Betmena konačno je potvrđeno da on neće glumiti u novom Batman filmu. Jedan od razloga je navodno to da će se film fokusirati na mlađeg Brusa Vejna.

DC i WB žele mlađeg glumca u ulozi Betmana, a neke glasine već kruže o tome ko bi mogao naslediti Afleka. Spominje se mladi glumac Džek Okonel. Aflek koji retko koristi Tviter, potvrdio je ovu vest na svom nalogu i naveo kako je uzbuđen da vidi viziju reditelja Meta Rivsa kako doživljava svetlost dana, piše Stripblog.

Film je dobio i zvaničan datum izlaska. U pitanju je 25. jun 2021. godine.

Mat Rivs je objasnio kakav će biti njegov film o Betmenu.

„To je u velikoj meri jedna noir Betmen priča. Nadam se da će to biti priča koja je uzbudljiva, ali i emotivna. To je više Betmen u svom detektivskom modu, što nismo videli do sad u filmovima. Stripovi imaju celu istoriju toga. On bi trebalo da bude najveći svetski detektiv, a to do sada nije nužno bilo deo onoga što su bili filmovi o Betmenu. Voleo bih da ovo bude film u kome ćemo ići putem traganja za kriminalcima i rešavanja zločina. To će omogućiti liku da ima jedan luk i tako će moći da prođe kroz transformaciju“,kazao je.

Pored Betmen filma, „Suicide Squad“ 2 je takođe dobio zvaničan datum i on će pratiti Betmen film. U pitanju je 6. avgust 2021. Još uvek nije poznato ko će režirati ovaj film, dok iz DC-a potvrđuju da će scenario Džejmsa Gana doneti svež pristup likovima.

Njemu je otvoreno mesto reditelja, a Hollywood Reporter navodi da su pregovori za ovu poziciju sa njim u toku. Nepoznato je šta svež pristup zapravo znači i hoćemo li videti iste glumce i likove kako repriziraju svoje uloge.