Završeno snimanje "Žigosanih u reketu"

Showbiz 29. dec. 201810:51 > 11:09
Podeli:
Izvor: N1

Završeno je snimanje prve sezone serije "Žigosani u reketu". Tim povodom je organizovana žurka na kojoj su gosti premijerno videli i trejler nove sezone serije "Senke nad Balkanom".

Producent serije „Žigosani u reketu“ Dragan Bjelogrlić je u razgovoru za N1 otkrio po čemu je posebna ova priča, kao i šta gledaoci mogu da očekuju u novoj sezoni „Senki nad Balkanom“ koja će se, takođe,  emitovati na TOP kanalu. Podsetimo, scenaristički tim nove sezone „Senki“ čine Dragan Bjelogrlić, Vlada Kecmanović, Dejan Stojiljković i Stevan Koprivica.

„Ako bi nekako mogli da kažemo šta je podnaslov serije, bilo bi to „Druga šansa“. Svi junaci serije nekako imaju svoju drugu šansu u životu, i to je lepo… Ja najviše volim priče o ljubavi, prijateljstvu“, kaže Bjelogrlić o „Žigosanima“.

Govoreći o drugoj sezoni „Senki nad Balkanom“ kaže da, u odnosu na dešavanja u prvoj, počinje pet godina kasnije – na početku 1934. godine, kada je ubijen kralj Aleksandar. „Mislim da će imati mnogo jaču i komplikovaniju političku pozadinu, politički bekgraund, a zadržaće sve one neke linije priče koje je imala i u prvoj sezoni“, dodaje.

TOP kanal je deo United Media, u okviru koje posluje i N1 televizija.