Pogledajte prve kadrove iz igrane verzije Kralja lavova

Showbiz 23. nov 201822:20 > 22:29
Podeli:
Izvor: YouTube/Walt Disney Studios

Kompanija “Dizni” objavila je prvi trejler za igrani rimejk animiranog klasika “Kralj lavova”, koji će premijerno biti prikazan sledećeg leta.

U trejleru se vidi dobro poznati početak priče kada kraljevski vrač – majmun Rafiki životinjama u savani predstavlja tek rođeno mladunče lava – princa Simbu.

POVEZANE VESTI

Upadljivo je da su pojedini kadrovi gotovo preslikani iz animiranog originala.

Glasove junacima u novoj verziji pozajmili su Donad Glover (Simba), Bijonse (Nala), Set Rogen (Pumba), Bili Ajhner (Timon), Čivitel Ejiofor (Skar) i Džejms Erl Džons koji ponavlja ulogu kralja Mufase i čiji se prepoznatljiv duboki glas može čuti i u trejleru za novi film.

“Kralj lavova” jedan je od najgledanijih animiranih filmova svih vremena i simbol renesanse Diznijevog studija 90-ih godina prošlog veka.

Da je odluka o igranom rimejku pun pogodak, makar s komercijalne strane, pokazuje podatak da je trejler za novu verziju “Kralja lavova” za samo jedan dan videlo više od 15 miliona ljudi, i to samo na zvaničnom Diznijevom kanalu na Jutjubu.

“Kralj lavova” još jedan je u nizu igranih rimejkova Diznijevih klasika i “žive verzije” su prethodno dobili “Knjiga o džungli”, “Lepotica i zver” i “Vini Pu”, dok su za sledeću godinu najavjene premijere novog “Aladina” i “Damba”.

Premijera u Srbiji zakazana je za 18. jul 2019, a distributer je Taramount.