Marković: Serija "Žigosani u reketu" nosi za svakog ponešto

Showbiz 30. okt 201820:52 > 20:54
Izvor: N1

Od 1. novembra, ekskluzivno na TOP kanalu, sa emitovanjem počinje nova domaća visokobudžetna serija "Žigosani u reketu" autora i producenta Dragana Bjelogrlića. Gledaćemo je svake sedmice - četvrtkom i petkom u 20 h.

Glumica Miona Marković biće u seriji novinarka i ćerka vlasnika najčitanije novine. Njenog oca u seriji glumi Svetozar Cvetković.

Kaže da serija okuplja glumce svih generacija.

POVEZANE VESTI

„Ima dosta mladih glumaca, a pet je nas sa iste klase, koji smo još studenti“, ispričala je gostujući na N1. Dodala je da taj projekat za sve njih znači mnogo i da osećaju veliku odgovornost.

Marković navodi da će serija biti zanimljiva za gledaoce jer je pravljena da za svakog ima po nešto. Muškarcima će biti najzanimljiviji sportski deo, ali ima i porodičnih drama i emocija, kaže.

„Mislim da je ovo prvi put u Srbiji da se jedna serija bavi novinarskom kućom i kako to funkcioniše i meni je to bilo najzanimljivije“.

Serija je dosta snimana u Hrvatskoj, vezana je za Zagreb i Pulu, od starta znamo da je to regionalna serija, ali još nismo svesni da će to gledati ceo region, navodi ova mlada glumica.

Kaže da je od starijih kolega s kojima igra u seriji mnogo naučila, a posebno je istakla Borisa Komnenića.