Spens ipak "pronašao" termin za Balaševićev koncert

Showbiz 30. okt. 201816:34 > 16:36
Podeli:
Izvor: PIXSELL/Dusko Marusic

Poslanica u Skupštini Vojvodine sa liste DS-a i rediteljka Jelena Beba Balašević, ćerka Đorđa Balaševića, saopštila je da tradicionalni Balaševićev koncert najverovatnije neće biti održan 19. januara, na Bogojavljensku noć, jer su od uprave Spensa dobili odgovor da su svi termini zauzeti. Kasnije je objavila da je ta odluka ipak promenjena.

„Dragi Novosađani, i ostali koji pitate da li će tradicionalno 19. januara biti koncert na Spensu. Naše Bogojavljensko praznikovanje, kako stvari stoje, neće se desiti sledeće godine. Dobili smo odgovor od Spensa da su baš ti termini zauzeti i unapred rezerisani“, navela je prvobitno Beba Balašević na Tviteru.

Kasnije je na istoj društvenoj mreži objavila da je odluka promenjena i da će koncerta verovatno ipak biti. „Dragi Novosađani, Dobili smo potvrdu da je odluka promenjena. Hvala svima koji ste se zabrinuli. Do vas je“, napisala je ćerka Đorđa Balaševića.

Đorđe Balašević i njegova porodica bili su više puta na udaru tabloida, zbog njegovih kritika na račun aktuelne vlasti u Srbiji.