Kerber prvi put u Americi i Kanadi posle 35 godina

Showbiz 28. jul 201808:51 > 08:57
Podeli:
Izvor: Promo

Posle tri i po decenije na sceni, jedan od najpopularnijih srpskih bendova prvi put u septembru svira u Americi i Kanadi.

Kerber je bez sumnje među najpopularnijim bendovima sa ex-yu prostora, a za tri i po decenije karijere snimili su brojne nezaboravne pesme: Srce od meda, Ratne igre, Bolje da sam druge ljubio, Hajde da se volimo, Nebo je malo za sve, Mezimac, Seobe, Mama, Tata, Kad ljubav izda…

Prvi put u karijeri kreću na turneju preko bare i nastupiće u Torontu 14. i Čikagu 15. septembra, gde će publiku povesti na vožnju vremenskom mašinom i priuštiti im priliku da uživaju u sjajnoj svirci i pesmama koje vole. „Kerber dolazi u kompletnom sastavu i možete očekivati u repertoaru sve one neprolazne hitove.

Dugo smo dogovarali ove nastupe, pa se radujemo susretu sa ljudima koji nas nikada nisu slušali uživo, a mi i jesmo bend koji se ponosi živim nastupima. Lično očekujem neku vrstu nostalgije i radosti, koja bi trebala da izazove vrlo inspirisane svirke. Bend radi na emocije, pa pozivam sve fanove i one druge radoznale slušaoce, da se vidimo septembra u Torontu i Čikagu“, kaže frontmen benda Goran Šepa Gale.