2CELLOS: Dođite na Kalemegdan, biće ludo, obećavamo

Showbiz 24. jul. 201820:17 > 20:20
Podeli:
Izvor: Bojana Janjić

Muzički dvojac, 2CELLOS, Stjepan i Luka, u sklopu turneje “Score”, ponovo dolaze u Beograd. Ovoga puta će prirediti koncertni spektakl na otvorenom, na Kalemegdanu, 8. septembra.

“Radujemo se ponovnom dolasku u Beograd. Mnogo volimo Beograd, pa i ovu turneju smo započeli u Beogradu sa fenomenalnim koncertom u Areni. Publika je fantastična, reaguje od prve pesme. Koncert na otvorenom je poseban doživljaj, ali i veći izazov. Kalemegdan je prelep, dođite u što većem broju da uživamo zajedno”, poručuje Luka.

“Završavamo novi album, vraćamo se korenima, obradama pop i rok hitova. Prvu pesmu smo već ekranizovali ‘Eye of the Tiger’, nadamo se da vam se dopada. Mi i sviramo samo ono što se nama dopada. Za Beograd smo već spremili repertoar. Krenućemo mirno, sa filmskom muzikom i onda energični deo. Biće ludo, obećavamo“ uz osmeh dodaje Stjepan.

Sve je počelo pre nekoliko godina kada su momci odsvirali taj famozni „Smooth Criminal“ Majkla Džeksona i snimili spot, a nakon što su na YouTube kanalu brzinom svetlosti izbrojali pet miliona pregleda, iste godine potpisali su ugovor sa Sony Masterworks, a zatim ušli u studio i objavili svoj prvi album.

Iza njih su upešne godine koje su ih oblikovale u neverovatne muzičare, svetske putnike, zvezde koje svojim čelima spajaju svet i oduševljavaju gde god da se pojave.

Koncerti su mesecima unapred rasprodati u celom svetu, a njihova karijera i dalje kontinuirno raste. Iako žive svoj san, i dalje su to skromni momci koji se uvek vraćaju u svoj kraj, svoj dom, što je za njih oaza mira.

Svi one koji žele da osete čari i moći svetske produkcije i muzike mogu kupiti karte na svim Eventim prodajnim mestima.