Ričard Gir se vraća na male ekrane u novoj TV seriji

Showbiz 24. maj. 201814:29 > 14:36
Podeli:
Izvor: VALERIE MACON / AFP

Američki glumac Ričard Gir u novoj TV seriji glumiće medijskoga mogula, a partneri će mu biti glumica Helen Mekrori i glumac Bili Hauel, piše BBC.

Osam nastavaka u trajanju od po sat vremena snimaće se uglavnom u BBC-jevim londonskim studijima.

Gir je izjavio da mu je drago što se nakon dužeg vremena vraća na male ekrane.

Serija „MotherFatherSon“ emitovaće se na programu BBC Two.

To je priča o uspešnom poslovnom čoveku Maksu (Gir), njegovoj bivšoj supruzi Ketrin (Mekrori) i njihovom sinu Kejdenu (Hauel).

Porodično carstvo postaje ugroženo u trenutku kada Kejdenu, koji vodi očeve novine u Velikoj Britaniji, poslovi izmaknu kontroli, a posledice su moguće za čitavu porodicu i za njihovo carstvo.

„Jako sam zadovoljan što sarađujem s BBC-jem na ovoj seriji s toliko talentiranih ljudi. Tema je vrlo aktuelna“, kazao je Gir.

Scenarista serije Tom Rob Smih, poznat po scenariju za „Ubistvo Đanija Versaćea: Američka kriminalistička priča“ kazao je da od početka veruje da uspeh serije zavisi od glumačke ekipe, a da su se na ovoj „okupili izvanredni glumci“.

Američki glumac slavu je stekao 1980. u kultnom filmu „Američki žigolo“, a status zvezde potvrdio je filmovima „Oficir i džentlmen“, „Cotton club“ i „Zgodna žena“.

Snimanje serije počinje ovog leta u Londonu i u Španiji, ali još nije poznato kada će biti završeno i kada će serija početi da se prikazuje.