Šta ne bi trebalo da propustite u bioskopima ovog vikenda

Showbiz 12. apr. 201814:00 > 14:00
Podeli:
Izvor: Printscreen

Vikendi su obično rezervisani za bioskope. Šta ne bi trebalo propustiti ovog vikenda, ali i šta nam sve dolazi u narednim mesecima, za N1 analizira filmski kritičar Milan Krunić.

  U bioskope naredne dve nedelje stizu pre svega horori, a prema rečima filmskog kritičara Milana Krunića, proleće i leto su sezona koja tradicionalno donosi te žanrove.

Pre svega gledaćemo Tiho mesto, a potom i Nevestu. Nakon njih u bioskope stiže i poslednji nastavak o superherojima iz Marvelove franšize, „Avengers Infinity War“, a prema njegovom mišljenju, ovo je poslednja faza Marvelovog univerzuma i vrlo lako može da se dogodi da dođe i do reboot-a cele franšize.

Krunić objašnjava da filmski kritičari ponekad zaborave na najvažniju stvar u vezi sa filmovima, a to je da im je primarna uloga da zabave. Uskoro nas očekuje i premijera još jedne priče iz Star Wars univerzuma, Solo, A Star Wars story, posvećena jednom od najomiljenijih likova iz Daleke Galaksije – Han Solou.

Sagovornik N1 kaže da je skeptičan, naročito kad se uzme u obzir da je promenjen reditelj, da su imali problema sa glavnim glumcem, a da trejler može da zavara i najbolje poznavaoce filma.