Skorseze završio snimanje filma "The Irishman"

Showbiz 06. mar 201816:15 > 07. mar 2018 08:12
Podeli:
Izvor: MovieWeb

Američki reditelj Martin Skorseze završio je snimanje filma "The Irishman", mafijaški film urađen na osnovu knjige "I Heard You Paint Houses" Čarlsa Brandta.

Priča govori o Frenku „The Irishman“ Širanu, a Skorsezeov pristup filmu radnju smešta u dva razdoblja u kojima će morati digitalno da doradi likove koje tumače Robert De Niro, Al Paćino i Džo Peši.

„Završen je. Hvala vam svima koji ste ovo omogućili“, napisao je Skorseze ispod fotografije objavljene na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/Bf9LhVKhTPJ/

Međutim, ukoliko mislite da će film ubrzo u bioskope – varate se. „The Irishman“-u će trebati mnogo postprodukcije i montaže, prenosi Collider. 

Film je najavljen za 2019. godinu, a šanse su da svetlost dana ugleda u drugoj polovini godine na streaming platformi Netflix.

Ovo će ujedno biti najskuplji Skorsezeov film do sada.

Priča „The Irishman“ ide ovako: Širan (De Niro) je plaćeni ubica koji radi za mafiju. Najverovatnije je povezan sa ubistvom Džimija Hofe (Paćino).

Džo Peši glumi Rasela Bafalina, šefa mafije poreklom sa Sicilije čija je misija da ujedini kompletnu istočnu obalu u Koza nostra organizaciju.

Njegova opozicija je Anđelo Bruno. U priču se uključuje i Bobi Kanavale u ulozi njujorškog gangstera Džoa Galoa, kojem se „The Irishman“ ispovedio na samrtnoj postelji.

Za potrebe filma, De Niro će biti “sređen“ da izgleda kao da mu je 30 godina, a koristiće se slični efekti kao u filmu „Neobičan slučaj Bendžamina Batona“.

Scenario je rađen po knjizi „I Heard You Paint Houses“ koju je napisao Čarls Brand.