Tramp: Boldvinove imitacije užasne, agonija je gledati ih

Showbiz 02. mar 201814:19 > 17:56
Izvor: YouTube/ Saturday Night Live/ Screenshot

Američki predsednik Donald Tramp odgovorio je Aleku Boldvinu da ima mediokritesku karijeru pošto je glumac rekao da je "agonija" imitirati predsednika.

Boldvin, koji je pristalica Demokratske partije, dobio je Emija za imitiranje Trampa u „Subotom uveče uživo“ (Saturday Night Live – SNL), ali sada kaže da mu ta uloga ne prija, preneo je Asošijetid pres.

„Svaki put kada to radim sada, to je poput agonije. Agonija. Ne mogu“, rekao je Boldvin.

Tramp je na Tviteru naveo da bi SNL trebalo da vrati u postavu glumca Darela Hamonda koji je glumio predsednika Bila Klintona.

„Alek Boldvin, čiju je mediokritetsku karijeru na samrti spasilo njegovo užasno imitiranje mene na SNL, sada kaže da je glumljenje mene bila agonija. Alek, u agoniji su bili svi oni koji su bili primorani da gledaju“, odgovorio je Tramp.

Glumac je potom odgovorio nizom poruka na Tviteru.

„Iako je agonija, želim da budem tu za saslušanje o impičmentu, podnošenje ostavke, oproštajni let helikopterom do Mara-A-Lagoa. Znaš. Dobre stvari, Koje svi čekamo“, naveo je Boldvin.

U nizu tvitova Boldvin je naveo da jedva čeka na Trampovu predsedničku biblioteku za koju je rekao da će imati Trampov tviter nalog „malu crnu knjižicu s telefonskim brojevima porno zvezda“.

U sledećoj poruci je tražio da prva dama Melanija Tramp prestane da ga zove s molbom za karte za SNL.

„Odjavljujem se sada. Idem da snimam MOTHERLESS BROOKLYN, zahvalan što radim s Edvardom Nortonom, Čeri Džons, Vilijemom Defoom, Brusom Vilisom, Bobijem Kanavalom, Gugu Mbat-Ro Majkl Vilijamsom. Ako je to mediokritet, daj mi još“, naveo je Boldvin.