Spice Girls pevaju na venčanju princa Harija?

Showbiz 28. feb. 201814:26 > 14:26
Podeli:
Izvor: JEWEL SAMAD / AFP

Premda je službeni spisak gostiju koji će prisustvovati venčanju princa Harija i njegove verenice Megan Markl još obavijen velom tajne, čini se da će se među poznatim selebritijima naći sve članice omiljene prinčeve grupe iz detinjstva Spice Girls.

Glasine o tome pokrenula je sama Mel B. ili Melani Braun, koja je, gostujući u emisiji „The Real“ rekla da su sve „Spajsice“ pozvane na venčanje, no izbegla je pitanje domaćina hoće li grupa i pevati na venčanju, dodavši da je već „rekla previše“. 

I dok je publika u studiju oduševljeno aplaudirala Mel je kroz smeh rekla: „Zbog ovoga ću dobiti otkaz.“ 

Britanski tabloid The Sun početkom meseca je objavio vest po kojoj članica grupe Geri Horner želi ponovno okupljanje i nastup grupe, a za to bi, po njenom mišljenju, idealno mesto bilo kraljevsko venčanje.

Tabloid piše i da je pozivnicu devojkama verovatno uputio lično princ Hari, koji je u tinejdžerskim godinama bio veliki fan „Spajsica“, zbog čega ga je otac vodio na njihove koncerte, kao i na premijeru njihovog filma „Spice World“. Tamo se, tada petnaestogodišnji Hari upoznao i družio s članicama grupe, a u druženju je otvoreno uživao i njegov tata.