Filmski debi Džejmsa Hetfilda u filmu o serijskom ubici

Showbiz 14. feb 201808:07 > 08:12
Podeli:
Izvor: FRANCOIS GUILLOT / AFP

Pevač i gitarista benda Metalika (Metallica) Džejms Hetfild (James Hetfield) doživjeće svoj debi na velikom platnu, u filmu "Extremely Wicked, Shocking Evil and Vile" sa Zakom Efronom u ulozi zloglasnog serijskog ubice Teda Bandija, piše časopis Rolling Stone.

Hetfild će odglumiti ulogu policijskog službenika Boba Hejvarda, koji je 1975. uhapsio Bandija nakon što je u njegovom vozilu pronašao alate za provalu, posumnjavši da se radi o zločinu mnogo gorem od pljačke.

Iako se Hetfild već pojavljivao u filmovima i serijama, ovo će biti prvi put da će na filmskom platnu igrati nekog drugog.

Uz Hetfilda i Efrona u filmu će se, pod rediteljskom palicom Džoa Berlingera, pojaviti i Lili Kolins kao Bandijeva dugogodišnja devojka, Džim Parsons, Džon Malkovič, Anđela Sarafijan i Hejli Džoel Osment.

Berlinger je 2004. režirao dokumentarac „Metallica: Some Kind of Monster“.

„Provodeći stotine sati iza kulisa s Džejmsom i ostatkom benda, doživeo sam njegovu harizmu i snažnu prisutnost. Činilo se prirodnim da će tu istu snagu i magnetizam uneti u dramatičnu ulogu, tako da sam bio oduševljen kada je pristao da glumi u filmu“, kazao je Berlinger.

Film je trenutno u produkciji, ali još nije objavljen datum početka prikazivanja.