"Ubice mog oca 2" na Top kanalu – nove intrige i pojačanja

Showbiz 18. dec 201719:18 > 19:26
Podeli:
Izvor: N1

Večeras u 20 sati na Top kanalu, novom kanalu United Media Group, u čijem sklopu su i N1, Sport klub, Cinemania Grand i drugi, počelo je emitovanje druge sezone serije "Ubice mog oca".

Top kanal će godišnje emitovati dve do tri premijerne visokobudžetne domaće serije, kao i originalni zabavni program domaće produkcije i najgledanije svetske serije.

Ali, ono što većina nestrpljivo čeka, jeste upravo nastavak serije „Ubice mog oca“. Da li će Jelena preživeti, da li je Natalija stvarno ubica, da li je inspektor Mirko jedini čovek od poverenja, i gde je nestao Marjanović?

„Preživeli smo prvu sezonu, imamo značajne uloge u drugoj sezoni“, kaže Tika Stanić, glumac.

Tihomir Stanić time je rešio dilemu svog i lika Marka Janketića, koji otkriva i šta mu je pomoglo u izgradnji lika: „Inače, poznajem neke ljude koji su inspektori, pa sam nešto malo ukrao“.

U nastavku serije, svakog ponedeljka na TOP kanalu, različiti obrti i intrige koji se vezuju za fudbalsku mafiju i estradu.

„Za mene jedan milje nepoznat, ovako privatno, i nisam igrala takvu ličnost – vrlo intigantna, moćna, svašta zna, ali je i majka“, navodi glumica Milena Vasić.

Glumačko pojačanje u novoj sezoni čine i Anica Dobra, Rale Milenković, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Tihomir Arsić.

„Svi smo mi u funkciji te jako dobro zapletene priče i ja nikada nisam doživeo da zaista, na svakom koraku, na kiosku, u prodavnici, na aerodromu, pitaju me ili ko je ubica ili kad će nastavak“, navodi Tihomir Stanić.

U aprilu sledeće godine, kažu scenaristi, počinje snimanje treće sezone.

Seriju „Ubice mog oca“ svakog ponedeljka gledaoci mogu da prate na TOP kanalu, i to ne samo u Srbiji, već i Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj Gori.