Lijam o povratku Oasisa: Radije bih radio u Mekdonaldsu

Showbiz 11. avg. 201712:31 > 12:42
Podeli:
Izvor: Bojana Janjić

Lijam Galager, nekadašnji pevač benda Oasis, kaže da se njegov brat Noel toliko promenio da bi radije radio u Mekdonaldsu nego da ponovo nastupa sa njim.

Poznat po kontroverznim izjvama i uvek bez dlake na jeziku, Lijam je u nedavnom intervjuu za Radio X rekao i da bi pre pristao da ga pregazi kamion, nego da bude deo Noelovog novog životnog stila, prenosi NME.

Lijam kaže da mu nedostaje stari Noel, ali da njegov brat sada juri za drugim stvarima u životu.

“Ne kažem da treba da bude kao ja… Svi se menjamo, i ja sam se promenio, usporio sam”, kaže on i ističe da mu smeta korporativna strana cele priče.

“On živi u tom svetu, i tamo, što se mene tiče, nema mesta za Oasis. Radije bih radio u Mekdonaldsu i prihvatio da me udari kamion brzinom od 100 milja na sat, nego da svoj bend izlažem takvom svetu”, poručio je nakadašnji pevač Oasisa.

Braća Galager činili su srž benda Oasis sa kojim su za kratko vreme postigli vrtoglavi uspeh i postali najčuveniji britpop sastav svih vremena.

Bend se raspao 2009. godine. Lijam je sa preostalim članovima Oasisa do 2014. godine predvodio bend Beady Eye, a ove godine objaviće prvi solo album koji promoviše na svetskoj turneji u okviru koje je nastupio i na Exitu u Novom Sadu.

Noel Galager je posle odlaska iz Oasisa formirao bend „High Flying Birds“ sa kojim je objavio dva albuma.