Džej Zi na novm albumu o Bijonse i tuči sa njenom sestrom

Showbiz 01. jul 201710:59 > 11:04
Podeli:
Izvor: Reuters/Mario Anzuoni

Američki reper Džej Zi u svom novom albumu govori otvoreno o svom odnosu prema supruzi Bijonse, tuči u liftu sa njenom sestrom Solnanž i o svojoj deci.

Reper je objavio novi album „4.44“ koji je ubrzo postao glavna tema na internetu i društvenim mrežama. U glavnoj numeri on se izvinio Bijonsi zbog nekih ranijih odluka.

Reč je o prvom albumu proslavljenog repera od njegovog studijskog izdanja Magna Carta… Holy Grail, objavljenog 2013. godine.

„Sazrela si brže od mene, ja nisam bio spreman i izvinjavam se, video sam nevinost kako ti odlazi iz očiju, i dalje žalim za tom smrću, izvinjavam se za svu mrtvorođenu, zato što nisam bio prisutan tvoje telo nije moglo to da prihvati“, repovao je Džej Zi.

U prvoj pesmi na albumu, „Kill Jay Z“, reper govori o tuči u liftu 2014, kada je snimljeno kako ga Bijonsina sestra napada.

Izvor : Tanjug/AP/Matt Rourke

„Podsticala si Solanž, znajući sve vreme da je samo trebalo da kažeš da nisi bila u pravu“, reči su pesme.

Glas njihove starije ćerke Blu Ajvi se čuje u poslednjoj posmi „Legacy“, a Džej-Zi govori i o svojoj majci. Repuje i o blizancima koje su on i Bijonsi dobli, mada ni on ni ona nisu zvanično komentarisali njihovo rođenje.

Album koji ima deset pesama i traje ukupno 35 minuta, može da se čuje preko striming servisa Tidal čiji su zajednički vlasnici Džej Zi, Bijonse, Rijana, Madona i druge zvezde. Dostupan je i korisnicima Sprinta, koji je ranije ove godine kupio 33 odsto servisa Tidal.