Fatboy Slim na Jazu obeležava jubilej čuvenog nastupa

Showbiz 23. mar. 201720:25 > 20:31
Podeli:
Izvor: Promo

Jedan od najvećih producenata i disk džokeja svih vremena Fatboy Slim obeležiće 15 godina od najveće žurke svih vremena ekskluzivno na plaži Jaz, na Sea Dance festivalu.

Dobitnik Gremija, tri BRIT i čak 10 MTV nagrada, nastupiće na Jazu tačno na 15. godišnjicu istorijskog nastupa pred više od 250.000 ljudi na plaži u svom rodnom Brajtonu u Engleskoj. Talas svetskih mega hitova poput „The Rockafeller Skank“, „Eat, Sleep, Rave, Repeat“, „Right Here, Right Now“, „Praise You“ i desetina drugih zapljusnuće jednu od najlepših evropskih plaža, a publika će imati priliku da uživa u putovanju kroz muzički vrtlog koji čine fank, haus, tehno, elektro, hip-hop i rokenrol stopljeni u jedinstvenu, energičnu žurku kakvu ume da priredi samo Fatboy Slim.

Nastupom Fatboy Slima, koga je magazin „Q“ svrstao na listu najboljih svetskih izvođača koji se moraju slušati uživo, Sea Dance festival će se i ove godine naći na listi vodećih festivala koji su ga ugostili uz Glastonbury, Coachellu, Tomorrowland.

A pravo sa Exita na Jaz ove godine stiže i kultna No Sleep bina čiji program predvode neka od najuzbudljivijih imena svetske andergraund scene Amelie Lens, Denis Horvat, South London Ordnance, Space Dimension Controller, uz brojne regionalne i domaće izvođače.