Zanimljiv izbor filmova u bioskopima: Horori, mačke i crtaći

Showbiz 19. feb. 201713:12 > 13:32
Podeli:
Izvor: Youtube.com

Dok čekamo proleće i lepo vreme, možda je dobar trenutak da pogledamo neki novi film. Februar nudi razna nova ostvarenja, malo horora, i jedan dokumentarac o mačkama.

Harper’s bazaar je napravio listu filmova koje bi bilo zanimljivo pogledati ovog meseca. Ovo su neki od njih:

1. Rings

Dugoočekivani nastavak nastavak horora „Ring“. Režiser palicu preuzeo je F. Havijer Gutierez, a reč je i ovog puta o misterioznoj video kaseti koja ubija svakoga ko je pogleda.

2. Kedi

Ljubitelji mačaka nikako ne smeju da propuste čarobni dokumentarac o ovim predivnim bićima. Sejda Torun prati sedam priča s ulica Istanbula čiji su glavni akteri upravo – mačke.

3. Ujedinjeno kraljevstvo

Istinita priča o među rasnom braku između kralju Bocvane i jedne Britanke. Već na osnovu trejlera možete pretpostvaljati da treba da ponesete maramicu ako planirate da gledate film u bioskopima.

4. Američka bajka

Ako ste voleli „Panov lavirint“, svideće vam se i ovaj svojevrsni omaž filmu Giljerma del Tora. Radnja smeštena u osamdesete godine prošlog veka prati jedanaestogodišnju devojčicu koja samo želi srećan završetak zastrašujuće priče.

5. Moj život kao tikvice

I za kraj jedan crtani film! Zapravo se radi o animiniranom filmu o alkoholizmu, smrti i usamljenosti. Glavu ulogu igra plavokosi siročić Zukini (tikvica) zaljubljen u devojčicu iz doma.