Mobi tvrdi da ima poverljive dokaze da Tramp radi za Ruse

Showbiz 13. feb 201722:46 > 22:57
Izvor: REUTERS/Lucy Nicholson

Mobi (da, muzičar Mobi - “Lift Me Up”, “Go” i sl.) tvrdi da poseduje poverljive informacije o tome da je novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp ucenjen od strane ruske vlade.

Nije tajna da je Mobi, kao i mnoge druge slavne ličnosti, žestok kritičar Trampa. Tokom kampanje ga je nazivao “autentičnim sociopatom”, a na navodni poziv da bude DJ na Trampovoj inauguraciji, reagovao je postavljanjem plejliste na internet, koja se sastoji isključivo od buntovničkih pesama.

Mobi, međutim, sada ide korak dalje. U nadahnutoj poruci na Instagramu, poznati muzičar tvrdi da je “preko prijatelja koji rade u Vašingtonu” došao do poverljivih saznanja da je navodni ruski dosije o Trampu 100 odsto tačan, i da nova američka administracija radi za rusku vladu od prvog dana.

Dodaje i kako je Trampu potreban novi rat, najverovatnije sa Iranom, i da zato gomila američke brodove u Crvenom moru kako bi isprovocirao Teheran da napadne prvi i time dobije povod za invaziju.

Mobi tvrdi i da desno krilo Republikanske stranke planira da se reši Trampa, kao i da su strane obaveštajne službe užasnute nekompetencijom novog predsednika SAD i da spremaju akcije koje će voditi njegovom opozivu.

Američki muzički magazin Pitchfork kontaktirao je Mobijeve predstavnike za komentar, ali odgovor još nisu dobili.

https://www.instagram.com/p/BQdYaWCDkTY/