Peti nastavak "Podzemnog sveta" stiže u bioskope

Showbiz 06. dec. 201613:21 > 13:31
Podeli:
Izvor: Promo

Ove zime sukob vampira i vukodlaka dovešće svet na samu ivicu postojanja u "Krvavim ratovima" - petom nastavku filmskog serijala "Podzemni svet".

Kejt Bekinsejl vraća se ulozi Selene – svog omiljenog filmskog lika, koji ju je proslavio širom sveta. Po prvi put je nastavak filmske sage režirala rediteljka Ana Forster. Spektakl sa vampirima i vukodlacima u domaće bioskope stiže od 8. decembra.

U ostvarenju „Podzemni svet: Krvavi ratovi“ vukodlaci pod vođstvom moćnog Mariusa su moćniji nego ikada pre, a vampiri se nalaze na ivici izumiranja. Proterana iz vampirskog plemena, Selena (Kejt Bekinsejl) udružuje snage sa novom i moćnom ekipom – misterioznim nordijskim vampirima. Kako je vremena sve manje, upravo će ona morati da odluči da li želi da se bori za stare ili nove saveznike.

Fanovima uspešne franšize „Podzemni svet“ pažnju će sigurno da privuku i britanski glumac Tobias Menzes (Outlander, Rome) kao novi vukodlački vođa, Lara Pulver (Sherlock) kao neustrašiva vampirica i Čarls Dens (Game of Thrones) kao vampir Tomas.

Film „Podzemni svet: Krvavi ratovi“ snimam je tokom deset nedelja u Pragu.

„Podzemni svet“ je filmska franšiza koja je pokrenuta 2003. godine. Do danas su snimljena četiri filma koja su na svetskim biokopskim blagajnama zaradila skoro 500 miliona dolara.