Dinja za N1: Snimam sve što mi se dešava

Showbiz 16. maj 201610:23 > 10:38
Izvor: N1

Snimam sve što mi se dešava i kroz šta ja prolazim kroz svoje roditeljstvo, kaže Sandra Slađev, na društvenim mrežama poznatija kao Dinja.

Ona kaže da je pre svega zaokupljuju lične i životne teme, muško-ženski odnosi, porodični i prijateljski odnosi i da ništa ne snima za publiku, već pre svega ono što se njoj dešava.

„Prvi vine je nastao tako što mi se dopala aplikacija koja je trajala šest sekundi, gledala sam i bila impresionirana kako neko uspe da stavi tako zanimljiv sadržaj i krenula sam da kačim jedan po jedan, video me Boris Trivan i onda je krenulo“, kaže Sandra.

Lik „Dinje“ je nastao slučajno kada je uvidela da je u njenim snimcima najdominantniji lik žena koja ima šta da kaže i pošto joj je na stolu stajala dinja, logično je da se i lik tako zove. Snimci, kaže, nastaju spontano, uglavnom od stvari koje čuje u okruženju.

„Javilo mi se dosta ljudi koji kažu da im pomažu snimci kada imaju težak dan pa su im moji snimci antistres terapija. Nisam imala potrebu da nekog zasmejem već da pokažem šta mene tišti. Snimam kad god imam inspiraciju i kad hoću nešto da kažem, ne smišljam tekst već je sve u trentuku“, kaže ona.