Kit Harington otkrio ko je prvi saznao sudbinu Džona Snoua

Showbiz 14. maj. 201618:40 > 18:49
Podeli:
Izvor: Reuters/Toby Melville

I Džon Snou je ipak, samo ljudsko biće. Ili možda i nije, ali Kit Harintgton definitivno jeste.

Pre nego što počnete da čitate ovaj članak, dugujemo vam jedno upozorenje. Ukoliko još niste počeli s gledanjem šeste sezone (ili barem druge epizode) – stanite. Stanite odmah, jer sledi prilično veliki „spojler“!

Kit Harington, poznatiji kao „bio je mrtav a sada je poprilično živ“ Džon Snou, ispričao je kako je otkrio veoma čuvanu i sakrivanu informaciju o sudbini svog lika pre negoo što je šesta sezona krenula sa emitovanjem.

Nakon što je Džon Snou izboden do smrti na samom kraju pete sezone, fanovi „Igre prestola“ odmah su započeli sa teorijama o tome hoće li oživeti i, ako da, kako.

Iako je čitava ekipa serije bila obavezna da čuva tajnu o scenariju nove sezone, izgleda da je Kit Harington nekome otkrio najveću od svih misterija.

Harington je za „The Tonight Show with Jimmy Fallon“ otkrio kako mu je bilo zabranjeno da priča ikome o tome što će se dogoditi, pa čak i njegovim roditeljima, bratu i prijateljima. Da li ih je poslušao? Naravno da ne!

„Odmah sam rekao mami i tati – to su mama i tata!“ ispričao je. Naravno, rekao je i svojoj devojci, jednoj od glumica u početnim sezonama, Rouz Lesli – što nam je prilično razumljivo.

Ali najveće iznenađenje bilo je to što je Kit najbolje čuvanu TV tajnu otkrio apsolutnom strancu – policajcu! I sve to kako bi izbegao kaznu za prekoračenje brzine. Kada ga je zaustavio, ovaj čuvar javnog reda i mira predložio je Kitu interesantnu nagodbu.

„Taj policajac je došao i zaustavio me… i rekao je, ‘Gledaj, postoje dva načina na koja ovo možemo da rešimo. Možeš da me pratiš do policijske stanice i tamo ću te kazniti, ili mi možeš reći hoćeš li živeti u sledećim epizodama „Igre prestola“‘. Pogledao sam ga i rekao ‘Živ sam u idućoj sezoni,’ a on je rekao ‘Pođite svojim putem, Lorde Zapovedniče’.“