Ben Aflek sprema novi film o Betmenu

Showbiz 13. apr 201616:03 > 16:07
Podeli:
Izvor: REUTERS/Henry Romero

Američki glumac Ben Aflek režiraće i igraće naslovnu ulogu u novom filmu o Betmenu, izjavio je izvršni direktor kompanije Vorner bros Kevin Tsudžihara.

Aflek je igrao Betmena u ovogodišnjem „Betmen protiv Supermena: Zora pravednika“, a iako je njegova reakcija na negativne kritike tog filma postala hit na društvenim mrežama, Aflek je očigledno rešen da još jednom obuče kostim “mračnog viteza”.

Tsudžihara je sinoć na konvenciji „SinemaKon“ u Las Vegasu zvanično potvrdio da će Aflek režirati novi film o superheroju iz stripa izdavačke kuće „DC Komiks“.

Film o Betmenu deo je planova Vornera da proširi svoj repertoar zasnovan na likovima iz stripova te izdavačke kuće, slično saradnji koju imaju kompanija Dizni i izdavač stripova Marvel.

Filmski studio Vorner bros već radi na najmanje 10 takvih ostvarenja, uključujući „Suicide Squad“, „Wonder Woman“ i „Justice League“.

Mada film „Betmen protiv Supermena“ nije na blagajnama ostvario uspeh kakav je studio očekivao, Tsudžihara je rekao da film predstavlja odličnu osnovu za njihove planove o ekranizaciji strip junaka.