Hladno pivo i Marko Nastić nastupaju na ŠLF-u

Showbiz 26. mar 201621:17 > 21:23
Izvor: Bojana Janjić

Šabački letnji festival, koji će se održati od 29. do 31. jula, potvrdio je dolazak novih izvođača ovog leta na Šabačku tvrđavu! Pank-rok velikani Hladno pivo, poznati po tome što su koncerti koje sviraju redovno puni a svirke žestoke, prirediće posetiocima ŠLF-a puno znoja, roka i dobre zabave.

Na ovogodišnjem Šabačkom letnjem festivalu nastupiće i najveće ime elektronske muzike sa ovih prostora,  DJ Marko Nastić.

Hladno pivo i Marko Nastić se pridružuju ranije najavljenim izvođačima, Bajagi i instruktorima i
Zvonku Bogdanu. Oni će nastupiti na 14. izdanju Šabačkog letnjeg festivala.

Hladno pivo je pank-rok bend iz Gajnica sa 28 godina staža. Prethodnu godinu su obeležili objavljivanjem osmog albuma „Dani zatvorenih vrata“, sa kojeg su se istakli hitovi „Firma“, „Vjeruj u mene“ i „Lijepa riječ“. Od strane kritike i publike ovaj studijski materijal im je proglašen za jedan od najboljih i najzrelijih.

Posetioci ŠLF-a pevaće u glas sa Hladnim pivom nove pesme, kao i dobre stare hitove i još jednom će se uveriti da su Pivopije bend sa neverovatnom energijom, odličnim pesmama i publikom koja diše s njima.

Podsetimo, Hladno pivo održalo je krajem februara koncert u beogradskoj Hali sportova.

A još pozitivne energije doći će sa pulta vodećeg DJ-a Istočne Evrope, Marka Nastića. Neizostavno ime na velikim festivalima i kultnim žurkama, doneće kombinaciju techno, minimal i house zvuka među zidine Šabačke tvrđave. Marko je u više od 20 godina dugoj karijeri izgradio status DJ zvezde, a do sada je nastupao od Brazila do New Yorka s brojnim globalnim techno facama kao što su: Carl Cox, Richie Hawtin, Marco Carola, Kevin Saunderson, Green Velvet, Adam Beyer, Billy Nasty, Umek. O njemu su pisali poznati svetski časopisi Mixmag, The Face, DJ, NME i mnog drugi…

Ostali izvođači i noviteti u konceptu festivala biće uskoro objavljeni.