Indexi i prijatelji 21. marta u Sava centru

Showbiz 20. mar 201614:31 > 14:33
Izvor: N1

Koncertni spektakl "Indexi i prijatelji - Da sam ja netko" i omaž kultnom sarajevskom bendu Indexi ponovno se vraća na pozornicu beogradskog Sava Centra u ponedeljak 21. marta.

Kompozitor Kornelije Kovač je tim povodom, gostujući u Novom danu televizije N1, rekao da su Indexi, odnosno njihova muzika, ujedinili publiku svih velikih gradova iz regiona. “Neverovatno je da muzika uspeva da okupi publiku svih tih velikih gradova, i ne samo gradova, i televizija, i pesme se njihove pevaju i pevaće se i sada”, rekao je Kovač.

On je rekao da će na koncertu učestvovati nekadašnji članovi grupe Indexi: Ranko Rihtman iz Izraela, Fadil Redžić iz Atlante i Neno Jurin iz Hrvatske. “Obično bude dosta pevače iz Hrvatske, i iz Bosne, svi se odazivaju. Ovaj put sam primetio da je sastav takav da ima nešto više pevača čak i iz Srbije, jer inače su i u Lisinskom u Hrvatskoj nastupili neki naši pevači”, rekao je Kovač.

Tako da će se na bini, pored nekadašnjih članova Indexa, naći i Dado Topić, Željko Bebek, Massimo, Hari Mata Hari, Aleksandra Kovač, Boris Novković, Aki i Kiki Rahimovski, Ivan Ivanović, Amel Ćurić i Saša Lošić Loša.

Opširnije u video prilogu: