Majkl Bej: Režiraću Transformerse, ali ovo je poslednji put

Showbiz 05. jan 201616:16 > 16:20
Izvor: Promo

Majkl Bej potvrdio je da će režirati peti nastavak filmskog serijala "Transformersi", prenosi magazin NME.

Bej je prethodno negirao glasine da će režirati film u kome će ponovo igrati Mark Volberg i koji bi trebalo bude na repertoarima bioskopa 2017. godine.

Govoreći za list „Rolling Stone“ povodom svog novog filma „13 Hours: The Secret Soldiers Of Benghazi“, Bej je ipak otkrio da je potpisao ugovor po kome će režirati još jedan film o Transformersima, ali i naglasio da će to biti poslednji.

„Zabavno je raditi film koji pogleda 100 miliona ljudi, ali ovo je poslednji. Moram da predam uzde drugome“, bio je izričit Bej.

Kako je ranije objavljeno, studio „Hasbro“ planira narednih 10 godina da snima franšizu o Transformersima.

Predsednik „Hasbro“ studija Stiven Dejvis je još u oktobru u Kanu izjavio da se već pripremaju peti, šesti, sedmi i osmi nastavak „Transformersa“, kao i televizijska serija.

Četvrti film – „Transformers: Doba izumiranja“, u kome je glavnu ulogu igrao Mark Volberg, snimljen je 2014. godine i postao drugi u serijalu koji je dostigao zaradu od milijardu dolara širom sveta.

Film je takođe nominovan u sedam kategorija za nagradu „Zlatna malina“, koja se dodeljuje za najgora ostvarenja u Holivudu.