SBB stvara GIGA Srbiju: Požarevac i Kostolac novi GIGA gradovi

SciTech 03. jun 202212:465 komentara
Izvor: Izvor: Promo / SBB

SBB kompanija nastavlja da širi najveću i najbržu mrežu nove generacije u regionu - GIGA mrežu na teritoriju cele zemlje, čime do kraja 2022. godine stvara GIGA Srbiju, saopštili su iz te kompanije.

Povezane vesti:

Požarevac i Kostolac su novi GIGA gradovi, što znači da SBB korisnici i u ovim mestima sada imaju digitalizovanu televiziju na do tri uređaja u kući, mogućnost korišćenja revolucionarne EON TV platforme i zvanično najbržeg interneta u zemlji do 1 Gbps.

Završetkom procesa digitalizacije u godini velikoj jubileja, 20 godina kompanije, svih 35 gradova na SBB mreži imaće digitalizovane usluge bez dodatnih troškova, veće brzine interneta od postojećih, visok kvalitet slike i zvuka, još veću stabilnost servisa i druge napredne funkcije.

Od 1. juna SBB je dodatno ubrzao internet u EON paketima svim korisnicima u GIGA gradovima, za do 50%.

“U godini velikog jubileja, našim korisnicima u Srbiji poklanjamo kompletnu digitalnu infrastrukturu, dajemo mogućnost korišćenja najpopularnije TV platforme u Jugoistočnoj Evropi – EON, kao i najbrže internet mreže u zemlji, što je i međunarodno priznata kompanija Ookla potvrdila. Ali, tu se ne zaustavljamo! SBB internet u EON paketima u GIGA gradovima sada je još brži, a do kraja godine počinjemo izgradnju 10 GIGA optičke mreže! “, rekao je Vladimir Radović, direktor Sektora za tehničku operativu SBB kompanije.

U okviru investicija vrednih 300 miliona evra, SBB je dodatno unapredio brzine interneta u 21 gradu u Srbiji i digitalizovao više od 90% korisnika, čime su usluge komunikacija, zabave i informacija postale još brže i za svakog korisnika donele još više mogućnosti.

EON paketi upola cene

Za potpuni doživljaj digitalne televizije SBB poziva nove korisnike da iskoriste akciju EON paketa 15 meseci upola cene i uživaju u omiljenoj TV platformi u Jugoistočnoj Evropi, iskuse personalizovanu televiziju, EON Kids, gledaju omiljene TV sadržaje do 7 dana unazad na svim kanalima, ili uživaju u drugim naprednim EON funkcionalnostima započinjanju gledanja sadržaja na jednom, a nastavku na drugom uređaju – televizoru, mobilnom telefonu, tabletu ili računaru, Video klubu sa preko 23.000 atraktivnih naslova, kao i digitalnoj telefoniji i najbržem internetu i najbolje ocenjenoj mreži u zemlji.

SBB je deo United Grupe u okviru koje posluje i N1.

Komentari

Vaš komentar