Huawei nova 9 SE i Mobile Services – idealna kombinacija za funkcionalnost

SciTech 11. apr. 202214:00
Podeli:
Izvor: Promo/Huawei

Huawei je lansirao Huawei nova 9 SE pametni telefon koji spada pod nova seriju, prema čemu su predikcije mnogih bile da nas očekuje redizajnirana verzija nova 9 telefona. Međutim to nije slučaj, jer nas je Huawei oduševio potpuno novim telefonom koji poseduje unapređene tehnološke karakteristike kamere, a uz to je i u rangu jeftinijih telefona, tako da sada možete imati sve omiljene Huawei dodatke i najnovniji telefon u jednom.

Dizajn i kamera

Huawei se potrudio da i ovoga puta predstavi funkcionalan telefon sa unikatnom pozadinom koja je u odabiru telefona postala presudna.

Pored fantastičnih boja u kojima model dolazi – Crystal Blue plavoj, Midnight Black crnoj i Pearl White beloj boji, na poleđini telefona vidimo i modul sa dve kamere koji će biti jedna od najbitnijih karakteristika ovog telefona. Telefon je lagan, udobno staje u ruku, tako da ćete bez problema moći da slikate i snimate pejzaže u najboljem svetlu – iskorišćavajući pun potencijal njegove kamere.

Kamera poseduje Al Quad Camera sistem koji podržava glavnu kameru od 108 MP, ultraširokougaonu od 8 MP, Bokeh od 2 MP i mikro od 2 MP. Uz ovakvu specifikaciju ćete sigurno moći da zabeležite svaki vaš poseban trenutak i da se ne brinete da li je slika uspela.

Pored fotografija Huawei nova 9 SE poseduje i specijalne dodatke te vam omogućava da snimate velike pejzaže uz pomoć njegove ultraširokougaone kamere sa vidnim poljem od 112 stepeni će vam pružiti snimanje samo jednog kadra.

HMS upotpunjuje Huawei nova 9 SE telefon

Pun potencijal ovog telefona možete iskoristiti i kada uđete u svet aplikacija koje pruža Huawei. AppGallery je tu da vam pruži sve potrebne aplikacije na koje ste navikli, a uz to je laka i jednostavna korišćenje. AppGallery poseduje više od 187.000 aplikacija, s tim da korisnici i dalje mogu koristiti preko million aplikacija dostupnih preko Petal Search-a.

Petal Search je prodavnica aplikacija specijalno dizajnirana samo za vas. Na osnovu vaših interesovanja i zemlje iz koje ste, Petal Search nudi relevante aplikacije koje bi vas potencijalno zanimale, a pored toga kreira i malu svaštaru u jednom, sa više od 20 vertikalnih domena, uključujući najnovnije vesti, kupovinu, putovanja, zabavu, i vremensku prognozu.

Pored HUAWEI AppGallery i Petal Search, HMS sadrži i HUAWEI Browser, HUAWEI Mobile Cloud, HUAWEI Themes, HUAWEI Music, HUAWEI Video, HUAWEI Reader, HUAWEI Petal Maps, HUAWEI Assistant i ostale HMS aplikacije koje su postale omiljene među korisnicima Huawei mobilnih telefona.

Snažna baterija i SuperCharge punjenje

S obzirom na to da je Huawei nova 9 SE kreiran tako da bude uz vas tokom celodnevnih aktivnosti, da biste uspeli da iskoristite sve njegove aplikacije potrebna vam je i dobra baterija. Uz Huawei nova 9 SE o tome nećete morati da brinete jer poseduje bateriju od 4.000 mAh.

A kada ako dodje do pražnjenja telefona, Huawei pruža opciju brzog punjenja te ćete sa 38 minuta napuniti vašu bateriju od 0 do 100% i moći da nastavite sa svojim danom i uživanje u Huawei nova 9 SE telefonu.